Неделен хороскоп 05.08.2013-11.08.2013

Loading...

Лето, море, плажа… за кого како… за некого одмор, а сепак некој мора да работи… Што ве очекуваа оваа недела прочитајте во неделниот хороскоп.Овен
Влегувате во поволен период, па ќе ви се пружи шанса и нешто да заработите. Со поддршката од страна и малку труд, ќе направите чудо. Планирате нови почетоци. Интуицијата во зборува дека ќе имате успех, а вие во неа верувате. Подгответе се за извесни деловни проблеми. Внимавајте само проблемите да не почнат да се зголемуваат.
Бик
Донесувате одлуки кои од корен го менуваат вашиот начин на живот. Требаше да помине долго време за тоа да се случи, а сега се одлучивте на неволјите да им свртите грб. Или ќе добите или ќе загубите, средина нема. Важно е да знаете каде припаѓате. Стравот од промени постои но мора да се ризикува.
Близнаци
Поседувате енергија за борба со проблемите, уште кога на тоа ќе ја додадете поддршката од една личност. Љубоморните сцени се составен дел од љубовната игра. Барем вас не ви е здодевно. Односите со луѓето ги градите врз основа на доверба. Но, бидејќи сте дополнително внимателни, влегувате во нова заблуда наречена сомневање. Тоа никаде не ве води.
Повеќе на следниот ЛИНКОвен
Влегувате во поволен период, па ќе ви се пружи шанса и нешт

loading...
Loading...