Неделен хороскоп за 11.03.2013 – 17.03.2013

Loading...

Овен
Активно учествувате во различни случувања на деловна сцена, со цел да реагирате во најдобар момет и да ја зајакнете вашата позиција. Умеете да процените поволна ситуација и да го искористите знаењето и искуството.  Но вашата блиц интелегенција ќе ви донесе само краткорочни ефекти.  Важно е да ги заштитите деловните интереси. Во однос со саканата личност понекогаш не е лесно да се усогласите. Подобро е за некој работи мудро да премолчите, отколку да развивате љубовно ривалство и ниски страсти. Преосетливо реагирате на некој ситници, направете емотивна дистанца.
Бик
Некој деловни случувања лошо влијаат на вашиот секојдневен ритам, но типично за вас делувате многу енергично и не се откажувате од зацртаните цели. Умеете да пронајдете ефикасни решенија. Важно е да ги исполните задачите во дадениот рок и да  придобиете нечија доверба. Хармонија ве прати во семејниот живот или пак во односот со саканата личност, па тоа позитивно влијае на вашиот надворешен изглед. Во склад со љубовните афинитети уживате со саканата личност, без оптеретувања за „правилата“ или предрасудите за заедничката среќа….
Повеќе на следниов ЛИНКОвен
Активно учествувате во различни случувања на деловна сцена,

loading...