Неделен хороскоп за 13.05.2013-19.05.2013

Loading...

Овен
На почетокот на неделата немојте да стоите во место. Во понеделник следете ги своите емоции и направете го она што го сакате. Нека не ве спречуваат предрасудите и мислењата на другите луѓе. Средината на неделата вашата креативност ќе биде на високо ниво, особено во среда. Во петок и за време на викендот  веројатно ќе претерувате со деталите.
Бик
На почетокот на неделата преземете ризик особено ако љубовта е во прашање. Всушност и било што да е во прашање резултатот ќе биде поволен. Од понеделник вечерта не дозволувајте да ве обзеде мрзеливост. Можно е околината негативно да ви влијае. Но обидете се да го задржите ентузијазмот по секоја цена. Во сабота навечер обидете се да ја избегнете рутината.
Близнаци
На почетокот на неделата нема да се чувствувате баш најдобро, и нема лесно да се прилагодите со околината.Ситуацијата ќе биде подобра од среда и тоа до оној момент кога вие пак ќе дојдете во центарот на вниманието. Во четврток, петок и сабота ќе биде потребно да се фокусирате на деталите. Вистинска забава ве очекува за време на викендот….
Повеќе на следниот ЛИНКОвен
На почетокот на неделата немојте да стоите во место. Во пон

loading...