Неделен љубовен хороскоп 08.04.2013-14.04.2013

Loading...

Овен
Оваа недела ќе ја подобрите комуникација во врската и ќе ги решите несогласувањата што ги имате. Слободните припадници ќе запознаат некој со кого ќе почнат врска.
Бик
Биковите оваа недела ќе се чувтсвуваат задоволно од состојбата во врската, ќе се обидат да освојат некого. Оние пак што се во врска ќе чувствуваат огромна приврзаност кон партнерот.
Близнаци
Оваа недела близнаците работите ќе ги сфаќаат реално па затоа ќе имаат и нормална комуникација со партнерот.  Слободните ќе бидат отворени за нови контакти.
Повеќе на следниот ЛИНКОвен
Оваа недела ќе ја подобрите комуникација во врската и ќе ги

loading...