Неделен љубовен хороскоп за 13.05.2013-19.05.2013

Loading...

Овен
Овните оваа недела ќе успеат да ја подобрат комуникацијата со партнерот. Ќе ги решат недоразбирањата кои ги имале веќе долг период. Слободните припадници може да запознаат интерсна личност на работното место.
Бик
Биковите оваа недела може да кажат дека на љубовен план се задоволни, било да се во врска или пак се слободни. Зафатените ќе почувствуваат дека повторно се заљубуваат во партнерот, слободните ги очекува нова врска.
Близнаци
Близнаците оваа недела ќе почнат да ги гледаат работите реално, па со партнерот ќе воспостават нормална комуникација и ќе успеат да ги решат евентуалните недоразбирања. Слободните ќе бидат отворени за нови комуникации….
Повеќе на следниот ЛИНКОвен
Овните оваа недела ќе успеат да ја подобрат комуникацијата

loading...