Неделен љубовен хороскоп за 17.06.2013-23.06.2013

Loading...

Овен
Овните оваа недела одржуваат позитивни односи во врската. Кон крајот на периодот се ќе дојде на свое место. Слободните доста ќе се дружат и ќе успеат да и го привлечат вниманието на личноста која им се допаѓа.
Бик
Биковите оваа недела без проблем ќе му ги искажат емоциите на партнерот. Слободните припадници може да имаат многу контакти во вториот дел на неделата.
Близнаци
Близнаците оваа недела ќе се наоѓаат во многу активен период кога се во прашање новите контакти. Оние кои се во врска ќе чувствувате напнатост….
Повеќе на следниот ЛИНКОвен
Овните оваа недела одржуваат позитивни односи во врската. К

loading...
Loading...