Неделен љубовен хороскоп за 24.06.2013-30.06.2013

Loading...

Овен
За Овните оваа недела нема да биде многу значајна, па многу припадници ќе имаат желба да се смират. Оние кои се во врска ќе сакаат да постигнат стабилни односи со партнерот.
Бик
Биковите оваа недела ги очекуваат позитивни промени на љубовен план. Врските кои биле во криза ќе доживеат нова шанса. Слободните ќе имаат шанса да запознаат некого.
Близнаци
Слободните оваа недела ќе бидат окупирани со љубовни случувања, на некои од нив ќе им се допадне личност која ќе ја запонзаат преку работата. Оние кои се во врска ќе го имаат главниот збор во врската….
Повеќе на следниот ЛИНКОвен
За Овните оваа недела нема да биде многу значајна, па многу

loading...
Loading...