Неделен љубовен хороскоп

Loading...

Овен
Оваа недела припадниците кои се во врска во знакот на Овен ги очекува стабилна ситуација на емотивен план, доколку партнерот не го наметнува премногу своето мислење. Слободните ќе бидат во потрага по начин на забава и самозадоволство, но и многу тешко ќе постигнуваат компромис.
Бик
Биковите кои се во врска оваа недела ќе имаат задоволувачки ситуации и настани. Партнерот ќе биде иницијатор, а тие спремно ќе прифатат се.  Слободните ги очекуваат нови познанства преку пријатели, а некој од нив може да започнат и врска.
Близнаци
Близнаците оваа недела премногу ќе ги анализираат партнерските односи и може да бидат склони кон осамнување, но партенрот ќе преземе иницијатива да го спречи тоа…
Повеќе на следниот ЛИНКОвен
Оваа недела припадниците кои се во врска во знакот на Овен

loading...