НЕГОВАТА ПРИКАЗНА ГИ ПОГОДИ СИТЕ: Ова детенце конечно носи оригинален дрес на Меси!

Loading...

Петгодишниот Муртаза Ахмади, чија фотографија со дрес од кеса ги обиколи социјалните мрежи, конечно го доби фамозниот дрес на Лионел Меси.Менаџерскиот тим на Меси во вторникот потврди дека му испратиле на момчето потпишан дрес и фудбал од петкратниот добитник на наградата најдобар фудбалер на светот.
Освен дресот и фудбалот, Меси на момчето му испратило и дополнителни подароци, како и неколку дресови за постариот брат на Муртаза.
Меси е амбасадор на добрата волја за УНИЦЕФ.
Менаџерскиот тим на Меси во вторникот потврди дека му испратиле на момчето потпишан дрес и фудбал од петкратниот добитник на наградата најдобар фуд

loading...
Loading...