Нејзината сестра е принцеза, а таа на медениот месец се вози со такси

Британските медиуми речиси и да не ги оставаат на мира ниту на нивниот меден месец Пипа Мидлтон и нејзиниот сопруг Џејмс Метјуз.
 Сестрата на војвотката од Кембриџ Кејт Мидлтон откако минатата недела се вечаше со својот избраник во понеделникот заминаа на меден месец на еден приватен остров во Австралија.
Фотографиите од парот како се вози со такси го заобиколија светот само за неколку часа сооглед на фактот што нејзината сестра е принцеза, а нејзината фамилија една од угледните во Британија.

Сепак скромноста на парот не е така сјајна со оглед на тоа што тие медениот месец го поминуваат на приватниот остов кој во минатото беше во сопственост на легендарниот глумец Марлон Брандо кој го купи во шеесетите години од минатиот век, а во 2014-та година островот по неговата смрт се претвори во луксузно одмаралиште во кое се наоѓаат 35 вили.
 Сестрата на војвотката од Кембриџ Кејт Мидлтон откако минатата недела се вечаше со својот избраник во понеделникот заминаа на меден месец на еден п

Пронајдете не на следниве мрежи: