Нејзиниот син почина во 2013 година: По 3 години се случува НЕЗАМИСЛИВОТО!

Loading...

Американката Хедер Кларк, била многу нервозна додека стоела со стетоскопот пред 4-годишната Џордан Брејк.Пред три години, Хедер го изгубила својот 7-месечен син Лукас. Таа сѐ уште закрепнува од оваа загуба, но девојчето имаше специјален поклон за неа.
Хедер не можеше освен да плаче кога Џордан ја подигна маицата, а таа го слушаше откуцувањето на срцето.
Срцето на Џордан е срцето на нејзиниот син Лукас. По смртта на синот, Хедер ги донирала неговите органи и успеала да спаси животи на три деца. Едно од тие е Џордан, која била родена со срцеви проблеми.
Хедер не можела да поверува дека срцето на нејзиниот син чука 3 години подоцна.
Пред да се разделат, Џордан ѝ го понуди на Хедер најслаткиот поклон кој можела да ѝ го даде, плишано меченце со снимка од ултразвукот од срцето на Лукас внатре во него.Пред три години, Хедер го изгубила својот 7-месечен син Лукас. Таа сѐ уште закрепнува од оваа загуба, но девојчето имаше специјален поклон за неа.

loading...