Нејзините најшокантни изданија за оваа година: Љубоморно ја чува титулата мајстор за скандали

Loading...

Ким Кардашијан не не изневери ниту оваа година. Остана верна на провокативниот имиџ, па дури и се надмина себеси.
Ким ја започна серијата б

loading...
Loading...