НЕКА ПОЧИВА ВО МИР: Почина жената на која Цеца и ја исполни последната желба…

Loading...

Кристина, жената  на која Цеца Ражнатовиќ и ја исполнила последната желба, починала од тешка болест од која боледувала подолг временски период.Иако боледувала од рак, Кристина била голем фан на српската пејачка и сакала да ја запознае и види а нејзините најмили и приредиле едно големо изненадување.
Цеца дошла да ја посети Кристина а се организирала емисијата „Све за Љубав“.
„Имам едно големо изненадување за Кристина. Најверојатно личам на Цеца“- рекла пејачката и влегла во собата на пејачката. Кристина веднаш ја прегрнала плачејќи од среќа.
На официјалната страна на Фејсбук била објавена фотографија од прегрнатите Кристина и Цеца со текст- „Ангеле почивај во мир“…Иако боледувала од рак, Кристина била голем фан на српската пејачка и сакала да ја запознае и види а нејзините најмили и приредиле едно големо изне

loading...
Loading...