Некогаш и сега: Љубовта ја натерала да ослабе 31 килограм за потоа…

Љубовта кон момчето ја мотивирала Јана Јовановиќ(27) да ослабе. Решена била да биде поголема од него, туку сакала да бидат совршен

Пронајдете не на следниве мрежи: