Некогаш мало и слатко детенце- денес најголем диктатор!

Loading...

Ќе погодите ли за кого станува збор?Ова е Ким Јонг Ун најголемиот врховен водач на Северна Кореја!

 
Ова е Ким Јонг Ун најголемиот врховен водач на Северна Кореја!

 

loading...
Loading...