Некогаш најпосакуван маж во светот, а денес изгледа ВАКА!

Дали сте се навикнале да го гледате во вакво издание?Американско-австралискиот актер, кој некогаш беше прогласен за најпосакуван маж во светот, во најновото продолжение на акциониот филм изгледа навистина поинаку од претходно. Годините го направиле своето, а покрај брадата очигледно му недостига и коса.
Дали може да претпоставите за кого станува збор?

 
Станува збор за Мел Гибсон- некогашниот најсекси маж во светот.

 Американско-австралискиот актер, кој некогаш беше прогласен за најпосакуван маж во светот, во најновото продолжение на акциониот филм изгледа навис

Пронајдете не на следниве мрежи: