Некогаш слатко мало девојче денес една од НАЈУБАВИТЕ српски актерки!

Loading...

Таа подеднакво добро пее и глуми, а моментално е актуелна со учеството во шоуто „Твоето лице звучи познато.“Девојката е родена во Белград, глуми и пее уште од мали нозе, а вниманието на себе го привлече пред десетина години и за неа велат дека не се знае дали подобро пее или глуми.
Ја сметаат за една од најубавите српски актерки, а станува збор за Јелена Гавриловиќ.
Доколку не ви текнува сеуште за кого се работи погледнете на следната страна…

Девојката е родена во Белград, глуми и пее уште од мали нозе, а вниманието на себе го привлече пред десетина години и за неа велат дека не се знае

loading...
Loading...