Некогаш слатко мало девојче, денес министерка- Знаете ли која е?

Некогаш мало и слатко девојче, а денес е министерка за внатрешни работи. Ја препознавате ли која е?
Ако не откријте на следната страна,,,

Тоа е Министерката Гордана Јанкуловска која на својот Фејсбук профил сподели фотографија од детството. Била преслатко бебе зарем не?
Ја препознавате ли која е?
Ако не откријте на следната страна,,,

Тоа е Министерката Гордана Јанкуловска која на својот Фејс

Пронајдете не на следниве мрежи: