Некогаш слатко мало девојче, денес за нејзините облини воздивнуваат МНОГУМИНА

Loading...

Некогаш слатко бушаво девојче, денес од дома не излегува без високи штикли и исфенирана коса. Но, Клои Кардашијан не се срами да покаже како изгледала во предшколската возраст и оваа слика ја споделила со своите 12 милиони фанови на инстаграм.
Преслатка е мора да признаеме…
Но, Клои Кардашијан не се срами да покаже како изгледала во предшколската возраст и оваа слика ја споделила со своите 12 милиони фанови на инстагра

loading...
Loading...