Неколку чекори до одличен секс

Loading...

Сексот знае да биде забавна работа ако знаете како да го одржувате жив од моментот на бакнувањето, предиграта, па се до соблекувањето и преминувањето на акција. Постојат неколку важни чекори кои е пожелно да не ги запоставувате ако сакате да имате одличен секс: 

1.Загревање
Загревањето не мора да значи предигра. Загревањето може да значи подготовка за самиот сексуален чин. Ја разгорувате страста во своите мисли, а сето тоа потоа го покажувате на дело. 
2.Нежност и милување
Нежностите и милувањата се оној момент кога го посолувате јадењето. Преку милување на кожата покажувате нежности кои само ја загреваат атмосферата и почнуваат да го излудуваат партнерот.  Затворете ги очите и поиграјте си со бакнежите, прстите, јазикот и со други помагала како што е шлагот или лубриканти со вкус од кој ќе ви се наежи кожата.

3. Играчки за возрасни
Секс играчките се нешто што можеби не е неопходно, но пожелно да го имате во својата колекција и да го употребувате. Секс играчките повеќе не се табу тема, па зошто да бидат табу и за вас. Со задоволство употребете нешто од колекцијата на секс играчки која ќе ве излуди и двајцата. 
4. Орален секс
Понекогаш поради уморот или недостигот на време да заборавите на магичното орално задоволство. Не дозволувајте оралниот секс да ви биде задоволување само во некои посебни прилики. Нека ви стане заплет кој полека но сигурно ќе ве однесе до највисоката точка.
5. Долна облека
Она што отсекогаш ги палело мажите е долната облека како подвезици, танга, штикли и многу секси костими. Купете си провокативна долна облека и изненадете го. Со тоа добивате загарантирана карта за луд и незаборавен провод во кревет. Постојат неколку важни чекори кои е пожелно да не ги запоставувате ако сакате да имате одличен секс: 

loading...
Loading...