Нелоски: Заев да го признае поразот и да ги остави младите да уживаат во оваа држава

Loading...

Браќа и сестри сакам да дадам една јасна порака дека овие луѓе тука се наши луѓе, се наши браќа и сестри, овде се да не бранат и за разлика од останатите кои што фрлаа и плукаа по нив ние ќе ги поздравиме со аплауз, изјави Владимир Нелоски, од ВМРО-ДПМНЕ во вчерашното обраќање пред ДИК, покажувајќи кон полицијата.-Јас како млад човек верувам дека во оваа зграда има луѓе кои што веруваат во себе и во демократијата, луѓе кои што ќе бидат пример за сите млади луѓе, пример кои што не дозволил некои на зелена маса да си поигра со судбината и нашата иднина, иднината на секој млад човек на нашата земја. Како што ние ги почитувавме додека кршеа и фрлаа по Скопје, барам и тие да не почитуваат нас и да ни ја овозможат нашата победа со над 440.000 гласови, потенцираше Нелоски.
Тој исто така испрати порака до Зоран Заев дека тој народот го малтретира повеќе од 2 години, толку години бара избори а во спротивно и ги доби каде што изгуби на изборите и затоа тој го замоли да ги остави младите да уживаат во оваа држава и да престане оваа криза.
-Јас како млад човек верувам дека во оваа зграда има луѓе кои што веруваат во себе и во демократијата, луѓе кои што ќе бидат пример за сите млади л

loading...