Нема да го препознаете: Рашадин од „Големиот брат“ го смени својот изглед

Беше реалити ѕвезда во Србија и на Балканот. Радиша Миљковиќ Радашин, ретко можеме да го видиме во јавноста, но беше вистина ѕвезда во реалното шоу „Големиот брат“, а учествуваше и во други реални шоуа во Србија. Радашин со неговата позната изјава „чу те патошем“ стана фаворит на публиката и продукцијата, лик обожаван ширум Балканот, кој ретко се вмешуваше во кавги и расправии.
Телевизијата му донела слава, но не и промена на начинот на живот, така што тој и ден денес живее исто како и пред шоуто.
Она што е најзначајно е промената на физичкиот изглед.
Тој ја бојадисал косата и се обидел да се подмлади.
Радиша Миљковиќ Радашин, ретко можеме да го видиме во јавноста, но беше вистина ѕвезда во реалното шоу „Големиот брат“, а учествуваше и

Пронајдете не на следниве мрежи: