Нема да им поверувате на очите: Колку килограми може да се намалат со Фотошоп

Многу девојки и момци го користат за разубавување. Но, „што е многу-многу е“.
Овие девојки едноставно претерале. Малку е да кажеме дека двојно ја намалиле тежината. 
Па, дали некој би ги препознал? Сигурно ни нивните родители нема да успеат да ги препознаат.
Па на кого му е потребна диета кога го има Фотошоп? Сега имаме решение за сите проблеми. 
На следниот ЛИНК може да ја погледнете веста „Фототшоп е супер работа, се додека некој не остане без нозе“.
На следниот ЛИНК може да ги погледнете најголемите Фотошоп грешки.
Многу девојки и момци го користат за разубавување. Но, „што е многу-многу е“.

Пронајдете не на следниве мрежи: