Нема да поверувате што правеше Станија на Бадник!

Loading...

Српската старлета Станија не прави пауза во вежбањето ни кога има празници. – Стигнав да си го одработам тренингот, рекла: Што ќе работиш на бадник така ќе ти биде цела година…“ Па нека биде вредна и успешна во секоја смисла и на сите полиња, напишала Станија и објавила една фотографија на која се гледа кога тренира.
– Стигнав да си го одработам тренингот, рекла: Што ќе работиш на бадник така ќе ти биде цела година…“ Па нека биде вредна и успешна во секо

loading...
Loading...