Нема да се откажеме, секој ден нè има сè повеќе!

-Бараме безусловно отфрлање на платформата и формирање на нова платформа тука во Македонија, им порачуваме да не ја протнуваат тиранската платформа на мала врата кај овој народ бидејќи тоа нема да им помине и треба да знаат дека народот кои излегува секој ден им порачува дека тоа нема да им помине, изјави од пред Собранието на Република Македонија вечерва Борис Дамовски.Дамовски истакна и дека народот остануваме да живееме во Македонија, народот знае што е најдобро за оваа држава, а јазикот треба да ги обединува сите. Нема да се откажеме, нас секој ден не има се повеќе и ќе продолжиме, да живее ЗАЕДНИЧКА МАКЕДОНИЈА, истакна тој.Дамовски истакна и дека народот остануваме да живееме во Македонија, народот знае што е најдобро за оваа држава, а јазикот треба да ги обедину

Пронајдете не на следниве мрежи: