Нема да верувате дека е вистина!

Loading...

Понекогаш помислувате дека многу нешта сте поминале во животот и ништо не може да ве изненади. Меѓутоа, прочитајте ги овие факти, кои делуваат толку неверојатно, што нема да верувате дека се вистина!Ви претставуваме неколку факти, кои со сигурност ќе ве изненадат!
Млекото на нилскиот коњ е розево! Да, добро прочитавте, розево како миклшејк од јагоди.
Медот никогаш не се расипува, никогаш! Тој само може да се зашеќери.
Turritopsis Nutricula jellyfish е единствен организам на светот кој е бесмртен
Срцето на синиот кит е толку масивно, што возрасен човек може да плива низ неговите артерии.
Меѓутоа, неговото грло не е поголемо од тацна за кафе.
Октоподот има три срца.
Сомот има 27,000 рецептори за вкус, што е четири пати повеќе од човекот.Ви претставуваме неколку факти, кои со сигурност ќе ве изненадат!
Млекото на нилскиот коњ е розево! Да, добро прочитавте, розево како миклш

loading...
Loading...