Нема да верувате! Го извлекле ОВА од длабочините на океанот!

Loading...

Секогаш ни зборувале дека срцето ни е со големина на стисната тупаница, но тоа некако ве тера да размислите.Тоа би значело нашето срце тешко би го собрало во некое животно помало од нас, тоа само значи дека секој од нас има различна внатрешност. Во текот на годините сме учеле доста за биологијата, но, сепак постојат некои големи изненадувања, кои научниците уште ги откриваат.
Секако не можеме да ви зборуваме за работи кои уште не се откриени, но ова видео ќе ви покаже нешто што гарантирано ќе ве изненади – срце од сив кит. Навистина е огромно!
Погледнете:Тоа би значело нашето срце тешко би го собрало во некое животно помало од нас, тоа само значи дека секој од нас има различна внатрешност. Во текот

loading...