Нема да верувате кога е најголема веројатноста тој да ве остави!

Loading...

Колку љубовта може да биде превртлива покажуваат податоците дека голем број на момци би ги оставиле своите девојки кога се болни.За разлика од жените, мажите седум пати почесто ги оставаат своите сопруги и девојки кога ќе се разболат. 
Тоа е особено често кога жената боледува од некоја тешка болест како што е ракот или склероза.
Статистичките податоци за разводите меѓу нив се просечни но и подлабоките истражувања се покажало дека бракот ќе заврши со развод многу често ако е болниот партнер жената. Со другите зборови жените многу полесно ќе поднесат ако нивниот сопруг се разболе.

 

Имено, 21 отсто од браковите во кои жената била болна завршил со развод, а само 3 отсто од браковите кога мажот бил болен завршиле со развод.
Што очигледно покажува дека жените се оние кои се полесни и кои полесно се справуваат со проблемите.За разлика од жените, мажите седум пати почесто ги оставаат своите сопруги и девојки кога ќе се разболат. 
Тоа е особено често кога же

loading...
Loading...