Нема да верувате кој се пресели во домот на Цеца

Loading...

Домот на пејачката Цеца Ражнатовиќ има нов станар Мирко Шијан, син на пејачката Гоза Божиновска, кој по расправијата со мајка му поминал неколку дена кај својот најдобар пријател Вељко.Наследникот на убиениот боксерски ас Зоран Шијан со семејството на фолк ѕвездата пред неколку дена ја прослави семејната слава Свети Никола и учествувал во организацијата на прославата за 50-тина гости, која траела до доцните утрински часови. Мирко во петокот помогнал околу внесување на масите во куќата, а навечер заедно со Вељко ги дочекал заедничките пријатели.

„Кај нас во семејството нормално е секој да има свои пријатели. Мирко има свои пријатели, а Вељко му е најдобар другар и заедно поминуваат многу време. Тој знае да преспие по неколку дена кај Цеца, а и нејзиниот син доаѓа кај нас. Убаво се дружат“, рекла Гоца Божиновска.
Таа и нејзиниот син Мирко брзо ги закопале воените секири и се смириле. До расправијата дошло кога Мирко раскинал со долгогодишната девојка Неда.

„Се расправавме малку, а потоа на мама и падна тешко, а и на мене. Бев кај пријателот неколу дена, но се вратив дома. Таа расправија е минилива и знам дека се ќе биде во ред“, изјавил Мирко.Наследникот на убиениот боксерски ас Зоран Шијан со семејството на фолк ѕвездата пред неколку дена ја прослави семејната слава Свети Никола и учест

loading...
Loading...