Нема да верувате на што Ким дава пет илјади долари дневно

Loading...

Ким Кардашијан плаќа околу пет илјади долари дневно на кројачот Корнелијус Клеј за да и ја шири купената облека, така што совршено ќе и прилега на нејзината задница.Познатата риалити ѕвезда Ким Кардашијан, популарна и по својот огромен задник, се најде пред нов проблем.
Имено, не можејќи своите облини да ги смести во дизајнерските парчиња кои секојдневно и пристигнуваат, ѕвездата вработила кројач чија задача е да ги шири фармерките и панталоните за да и одговараат на нејзината задница. Познатата риалити ѕвезда Ким Кардашијан, популарна и по својот огромен задник, се најде пред нов проблем.
Имено, не можејќи своите облини д

loading...
Loading...