Нема да ви се верува во каква неволја може да ве втурне преголемиот пенис

Големата алатка предизвикува воодушевување кај жените и љубомора кај мажите, но дали е добро да е толку многу голема? 
Големиот пенис во никој случај не ве прави подобар љубовник. Едно истражување спроведено на околу 500 парови покажало дека колку поголем му е пенисот на мажот, толку е поверојатно дека жената ќе го изневери.
Се прашувате зошто е тоа така? Една од испитаничките раскажува за тоа како нејзиниот сопруг имал голем пенис, но нејзината вагина била малку поплитка и потесна, па затоа често при сексуалниот однос чувствувала болки. Од овие причини таа решила д апобара друг партнер, со кој ќе може да ужива.
Точно така. Големиот пенис често претставува проблем во сексуалните односи. Притисокот во вагината создава болка, па затоа жената не може да се опушти и да ужива во сексот. Според истражувањето, за секој додатен сантиметар во должината на пенисот шансата жената да побара друг партнер се зголемува за 1,5%.
  
Големиот пенис во никој случај не ве прави подобар љубовник. Едно истражување спроведено на околу 500 парови покажал

Пронајдете не на следниве мрежи: