Нема да ви се верува:Ова се најлошите места за секс!

Откријте кои се најлошите места за секс…Во кабината на авион
Секс во авион е меѓу желбите на 33% од американските мажи. Но, за една британска двојка оваа фантазија заврши со лисици. Непријатностите да имате секс во авион се турболенција, тесниот простор и секако лисици во рацете.
Во црква
Постара двојка е уапсена во Солт Лејк Сити, Јута, откако беше фатена како си разменува орални задоволства и тоа за време на свадба.

 
Во јавен базен
Пар случајни луѓе биле фатени од полициски службеници во светот, како имаат секс во базен. Базенот не е добро место и поради други причини – сексот не е многу пријатен во вода, бидејќи не дозволува подмачкување на телесните делови, а во водата (особено во базените) има секакви бактерии и зарази.Во кабината на авион
Секс во авион е меѓу желбите на 33% од американските мажи. Но, за една британска двојка оваа фантазиј

Пронајдете не на следниве мрежи: