НЕМА КРЕДИТ ИМА СРЦЕ: Бездомник на неверојатен начин испрати СМС за помош!

Начинот на кој се снајде да ја испратри СМС пораката е неверојатен!Еден бездомник од Хрватска на неверојатен начин испрати СМС порака за помош.Човекот едвај преживува, но има големо срце. 
Начинот на кој се снајде да ја испратри СМС пораката е неверојатен!
Погледнете на следната страна:

Еден бездомник од Хрватска на неверојатен начин испрати СМС порака за помош.Човекот едвај преживува, но има големо срце. 
Начинот на к

Пронајдете не на следниве мрежи: