Нема ЛШ во Скопје: Лудогорец ќе игра во Софија

Претседателот на клубот тврди дека ќе играат во главниот град на Бугарија.Иако во повеќето медиуми веќе се проширија информациите дека екипата на Лудогорец која на драматичен начин се пласираше во групната фаза на Лигата на шампионите, своите натпревари ќе ги игра во Скопје или Букурешт…
За повеќе информации прочитајте на sport365.mk.Иако во повеќето медиуми веќе се проширија информациите дека екипата на Лудогорец која на драматичен начин се пласираше во групната фаза на Л

Пронајдете не на следниве мрежи: