Нема пенис, а сепак задоволил повеќе од 100 жени

Loading...

Енди Вордел (39) е роден без пенис, како резултат на екстремно генетско нарушување. Иако нема пенис, тој тврди дека спиел со повеќе од 100 жени. 
„На 17 години имав девојка и кога нашата врска стана сериозна и кажав за мојот недостаток. Иако немавме „нормални“ сексуални односи, останавме заедно 4 години. По раскинувањето почнав да патувам низ Европа и да се дрогирам. Редовно по клубовите успевав да најдам некоја девојка и се неа да поминам барем една вечер. На некои им реков дека немам пенис, на други не. Сум спиел со над 100 жени и сите биле задоволни“, рекол Вордел.
Тој по неколку обиди на самоубиство проади својата состојба, како и долгите години дрогирање, решил да направи операција за вградување на полов орган. 
„Откако се обидов да се убијам, сестра ми ме однесе кај пластичен хирург кој ми рече дека може да ми направи вистински пенис. Од раката ќе ми земе кожа и дел од мускулот“, рекол Вордел.
Вордел по раѓањето 15 пати бил опериран во Лондон како би можел да уринира преку цевче. Иако е роден со тестиси, дури кога станал тинејџер започнале неговите маки, кога почнале девојки да го привлекуваат.
Тој се уште е во преговори со пластичните хирурзи и не ја губи надежта дека наскоро ќе има нормален живот. Енди Вордел (39) е роден без пенис, како резултат на екстремно генетско нарушување. Иако нема пенис, тој тврди дека сп

loading...