Немања Стевановиќ поради измама го запалил станот?!

Loading...

„Доаѓам од патување и  го гледам она што најмалку го очекував, а тоа е дека саканата ме издала. По пронајдените писма, изнервиран, одлучив да го запалам нашето минато, односно станот во кој живеевме…“Секако, ова е направено за потребите за спотот за неговиот нов сингл „Не заборави“, кој е снимен минатата недела во пентхаус во центарот на градот.

„Песната ‘Не заборави’чекаше две години да ја доживее својата премиера и еве, конечно снимив и спот. Тематиката на спотот е многу  едноставна- доаѓам од пат и го гледам она што најмалку го очекував, а тоа е дека саканата ме издала. По пронајдените писма, изнервиран, одлучив да го запалам нашето минато, односно станот во кој живеевме. Спотот го снимивме брзо, а најмногу се задржавме околу  огинот , всушност самиот чин на палење. Секако, никој не беше повреден  и  се помина во најдобар ред“, изјавил Немања.

 
Секако, ова е направено за потребите за спотот за неговиот нов сингл „Не заборави“, кој е снимен минатата недела во пентхаус во центаро

loading...
Loading...