Необични методи: Спие со мажите пред нивните сопруги за да им го спаси бракот!

Loading...

Шарлот Росе е сексуална терапевт и парите меѓу останатото ги заработува така што спасува бракови на многу Британци! Меѓутоа, нејзините методи може да ги изненадат.Шарлот Росе е сексуална терапевт и парите меѓу останатото ги заработува така што спасува бракови на многу Британци! Меѓутоа, нејзините методи може да ги изненадат.
Имено, нејзината терапија понекогаш вклучува и секс со женети мажи, за да ги спаси нивните бракови.
Како поново да се разбуди страста!
Шарлот е мајка на две деца, а откако децата ќе ги однесе во школо, се фрла на работа! Оди во станот кој го користи како ординација, а таму им помага на паровите да ја разбудат страста и своите услуги ги наплаќа за 200 фунти по час.
„Прво со пијалок разговараме за нивниот живот и тоа што ги мачи. Главно станува збор за недостаток на комуникација, а по половина час одиме заедно во спалната соба или под туш каде заедно се тушираме“-  го опишува Шарлот својот работен ден.
Исто така таа открива дека некогаш има секс со мажите пред нивните сопруги, но само во случаите кога од неа тоа го барале.
 
Шарлот во минатото била ескорт девојка, но, одлучила да престане да се занимава со тоа, откако и пропаднал бракот. Потоа одлучила да им помага на паровите, но, работи и како „секс сурогат“ помагајќи им на оние кои патат од импотенција!
До сега спиела со над 1.000 мажи, а причината поради која од ескорт девојка станала терапевт е што сака да им спасува бракови на луѓето откако нејзиниот пропаднал.
 
 Шарлот Росе е сексуална терапевт и парите меѓу останатото ги заработува така што спасува бракови на многу Британци! Меѓутоа, нејзините методи може

loading...
Loading...