Необично патување!

Loading...

Заборавете на се и уживајте во ова патување!Ве носиме на едно патување низ нашата галаксија. Видеото го покажува од блиску Млечниот пат. Телескопот АПЕКС во Чиле, ја сними целата област од нашата галаксија, видлива од јужната хемисфера.
Заборавете на се во моментов. Седнете пред компјутерот и опуштете се. Ќе уживате во глетката!Ве носиме на едно патување низ нашата галаксија. Видеото го покажува од блиску Млечниот пат. Телескопот АПЕКС во Чиле, ја сними целата област од на

loading...
Loading...