Необјавена фотографија од семејството на Цеца

Loading...

Оваа фотографија од Цеца ретко кој ја видел.На неа се наоѓаат нејзината мајка, татко и сестра Лидија која сега е русокоса.
Таа со Цеца беше во најтешките мигови, особено кога го убија Аркан.

 На неа се наоѓаат нејзината мајка, татко и сестра Лидија која сега е русокоса.
Таа со Цеца беше во најтешките мигови, особено кога го убија

loading...