„Непослушниот принц“ Хари реши да се жени!

Loading...

Принцот Хари реши да се жени!Кресида Бонас конечно го победи стравот од кралските правила и обичаи и ќе прифати да се омажи за принцот Хари, најпознатиот ерген во Велика Британија и омилен на кралското семејство, пренесува Дејли Телеграф.
„Креси ќе стапи во брак со Хари” пренесува Дејли Телеграф изјава од еден нејзин близок пријател.
-Хари не престанува да зборува за бракот и децата, таа со тек на времето се навикнала на таа идеја. Свадбата најверојатно ќе се одржи следната година, вели изворот.
Дваесет и четири годишната Кресида е добро позната на британската јавност, бидејќи веќе долго време е во врска со Хари, омилениот принц кој го освојува светот со својот шарм и однесување кое е сосема несоодветно на кралските манири.
Набрзо по средбата „непослушниот принц”, како што го нарекува често британскиот печат, тој одлучил да се смири и да и се посвети на Кресида.Кресида Бонас конечно го победи стравот од кралските правила и обичаи и ќе прифати да се омажи за принцот Хари, најпознатиот ерген во Велика Британ

loading...
Loading...