НЕПРАВДА И ПОНИЖУВАЊЕ: Коментарот на Иван Ивановиќ ги згрози сите!

Loading...

Првиот ревијален гост во финалната емисија од шоуто ТЛЗП вчера беше Чипи. Тој имаше задача да ја претстави Снежана Бабиќ Снеки и нејзиниот чуен хит „Такни ме такни“.Бидејќи шоуто го почна како жена така и го заврши. И додека твитерашите поради тоа го нарекоа сериозен цар, Иван прокоментирал:
„Долго имавме дилема дали си ти маж ли жена и вечерва дефинитивно сфативме дека си жена. Никогаш нема да ги разберам мажите кои го прават тоа. Јас никогаш не би облекол женска облека“.
Бидејќи шоуто го почна како жена така и го заврши. И додека твитерашите поради тоа го нарекоа сериозен цар, Иван прокоментирал:
„Долг

loading...
Loading...