НЕПРЕПОЗНАТЛИВ! Некогашниот најголем шмекер тотално се ЗАПУШТИЛ!

Loading...

Што му е случило?Океј, можеби и сме малку сурови, сепак има 76 години…
Фактот дека некогашниот заводник од филмското платно има стомак, кој до скоро го немаше, сепак, мора да му се признае дека и на 76 години и понатаму го има оној шарм со кој не освои во минатото.
Ал пачино е роден во Њу Јорк, а освен што добро изгледал, се смета и за еден од најдобрите актери на сите времиња.
Океј, можеби и сме малку сурови, сепак има 76 години…
Фактот дека некогашниот заводник од филмското платно има стомак, кој до скоро го не

loading...