НЕПРЕПОЗНАТЛИВ: Погледнете како изгледа детето од „Сам дома“ денес!

Loading...

Актерот Алекс Линц го замени Меколи Калкин во третото продолжение на популарниот детски филм „Сам дома“, меѓутоа и филмот и главниот актер не го повторија успехот на првите два дела.Неговата актерска кариера, ја пренасочи на телевизиска, па Линц изминативе години снимаше само серии и телевизиски филмови.
Погледнете како изгледа тој денес…

Неговата актерска кариера, ја пренасочи на телевизиска, па Линц изминативе години снимаше само серии и телевизиски филмови.
Погледнете како

loading...
Loading...