НЕПРЕПОЗНАТЛИВА: Ќе се изненадите како изгледала Сека Алексиќ пред 14 години!

Loading...

Сека Алексиќ во 2002 година имаше сосема поинаков имиџ и скоро е непрепознатлива на оваа видео снимка.Во сега веќе далечната 2002 година, Сека Алексиќ изгледаше сосема поинаку отколку сега.
Многумина тешко ја препознале на снимката од настапот во студиото на „Пинк“.
Во кратко фустанче, со сосема поинаква фризура, Сека го пеела хитот „Да сум машко.

Вие сами проценете во кое издание повеќе ви се допаѓа.
Старото или новото?
Во сега веќе далечната 2002 година, Сека Алексиќ изгледаше сосема поинаку отколку сега.
Многумина тешко ја препознале на снимката од настап

loading...
Loading...