Непрепознатлива: Погледнете како изгледала Џенифер Лопез во средно!

Loading...

Многумина се прашуваат во што е тајната на Џенифер Лопез. Таа неодамна наполни 47 години и повеќемина сметаат дека никогаш не изгледала подобро.Нејзините колешки одамна користат ботокс или пластична хирургија, но кај Лопез лицето изгледа природно и во склад со годините.
На фотографијата е 16-годишната Лопез која го посетувала училиштето „Престон“ во Њујорк и сонувала дека еден ден ќе биде голема ѕвезда.
Нејзините колешки одамна користат ботокс или пластична хирургија, но кај Лопез лицето изгледа природно и во склад со годините.
На фотографи

loading...