Непријатно изненадување! Нема да верувате што пронашле во фабрика за Кока Кола!

Loading...

Работници во фабрика за Кока Кола во град на југоистокот од Франција, пронашле во еден контејнер, 370 килограми кокаин.Кока Колата можеби го исфрлила кокаинот од својот рецепт  пред скоро еден век, но 370 килограми од таа дрога се пронајдени во фабриката каде се произведува тој пијалок во Франција, објавил локален весник.
Запленетиот кокаин има улична вредност од скоро 50 милиони евра. Тој е откриен во петокот.
Директорот на фабриката Џин-Денис Малграс, изјавил дека тоа било големо непријатно изненадување и веднаш била покрената истрага. Кока Колата можеби го исфрлила кокаинот од својот рецепт  пред скоро еден век, но 370 килограми од таа дрога се пронајдени во фабриката каде с

loading...