Нервозата кај Заев се поочигледна, почна да ги пцуе граѓаните и институциите!

Loading...

Дека се работи за психички лабилна личност во повеќе наврати досега и самиот докажа, зборувајќи за себе во трето лице еднина, менувајќи ги ставовите на секои два часа, па она што го рекол утрината до попладне е заборавено или заменето со друг ставОвој пат лудилото во кое западна Заев се претвори и во пцуење на телевизија со национална концесија, па пред целокупната Македонска јавност изјави дека претседателот на државата и граѓаните кои се против т.н. „албанска платформа“, „паламуделе и барале изговори“ против него и неговиот сепаратистички договор со Албанските партии кои произлегоа од УЧК и радикалните следбеници на исламот во Македонија.
Владата која сака да ја предводи Заев, е врз основа на сепаратистичкиот договор потпишан во Тирана, а поставен како ултиматум во Македонија. Поради ова граѓаните за кои Заев вели дека „паламудат“, масовно се спротивставија на ваквиот ултиматум.Овој пат лудилото во кое западна Заев се претвори и во пцуење на телевизија со национална концесија, па пред целокупната Македонска јавност изјави

loading...