NESCAFÉ те носи тебе и твоето друштво на Ибица

Loading...

Скопје, 24 февруари 2014 –  NESCAFÉ, најпознатиот бренд во светот за растворливо кафе, уште еднаш одлучи да ги изненади своите потрошувачи во Македонија преку организирање на наградната игра ”Ибица те очекува, тебе и твоето друштво”. Главната награда овој пат е патување на Ибица, за две друштва по три лица.Наградната игра трае во периодот од 16 февруари до 16 април, а за учество во истата е потребно да се соберат 5 кесички од кое било NESCAFÉ 3in1 и 2in1 и да се испратат на адресата: Поштенски фах 689, 1000 Скопје.
Наградите ќе бидат доделени во 2 кола: на 20 март и на 21 април 2014 година, а за двете кола наградниот фонд е идентичен. Вкупниот награден фонд се состои од:
Две главни награди “Ибица за тројца” и 600 споредни награди: 6 лаптопи Asus, 6 таблети iPad mini, 6 паметни телефони Samsung Galaxy S4 Zoom, 66 MP4 Player и 516 пакети NESCAFÉ 3in1 со NESCAFÉ шолја.
Покрај тоа, NESCAFÉ во времетраење на наградната игра ќе ги развесели  кафељубителите со тоа што во рамките на промоциите на факултетите, студентските домови и на местата каде што се собираат младите луѓе, ќе подели над 50.000 кесички NESCAFÉ 3in1 и 2in1.
Повеќе информации може да најдете на Facebook страницата на NESCAFE 3in1 https://www.facebook.com/NESCAFE3in1MKНаградната игра трае во периодот од 16 февруари до 16 април, а за учество во истата е потребно да се соберат 5 кесички од кое било

loading...
Loading...