Нешто вакво му фалит на Охрид!

Loading...

Охриѓани со одлична идеја за промовирање на туризмот и привлекување на повеќе странски туристи.Охриѓани со одлична идеја за промовирање на туризмот и привлекување на повеќе странски туристи.
Нивниот предлог е да има некое место во градот, каде туристите би можеле да се фотографираат и воедно да напишат дека се во Охрид.
Погледнете го нивниот предлог на: ohrigani.mkОхриѓани со одлична идеја за промовирање на туризмот и привлекување на повеќе странски туристи.

loading...
Loading...