Неверојатна вештина: Фризер ги шиша своите клиенти со превез на очите

Loading...

Олег Максаков е украински фризер кој работи на косите на своите муштерии на многу необичен начин – со превез преку очите.
Сите негови клиенти признаваат дека биле загрижени со исходот на потстрижувањето, но секогаш излегуваат задоволни од неговиот салон. Олег изјави дека сака да ги тестира своите вештини, дека ужива во шишањето на коса и дека планира да го доведе до совршенство. Олег, инаку леворак, прво научил да пострижува со левата рака, па со десната, а денес тоа го прави со двете раце истовремено.
Тој е веќе доста популарен во Украина но и пошироко, а неговата прва муштерија била неговата мајка кој бескрајно му верува.
Copyright 2013 Puls24 Сите права се задржани. Текстот не смее да се печати или емитува, во целина или во делови без договор со Puls24.Олег Максаков е украински фризер кој работи на косите на своите муштерии на многу необичен начин – со превез преку очи

loading...